Мосийчук – Даудову: мы регулярно отправляем цинковые поезда с дохлыми кадыровскими террористами

1095

Народный депутат от Радикальной партии Игорь Мосийчук ответил на угрозы председателя марионеточного парламента Чечни Магомеда Даудова.
“Я помогал и в дальнейшем буду помогать народам Кавказа, и в первую очередь чеченцам, бороться за свободу и государственную независимость от РФ! Свободная Ичкерия всегда будет союзником воюющей Украины. Залог нашей победы над Московией в поддержке национально-освободительных движений на ее территории”, – написал он.
Он добавил, что не боится “угроз кадыровских шакалов”.
“По поводу “цинкового поезда”, то чья бы мычала. Украинские воины и чеченские добровольцы, которые сейчас защищают украинский Донбасс от российской агрессии, регулярно отправляют “цинковые поезда” с грузом “200” в виде дохлых кадыровских наемников в Ичкерию”, – подчеркнул нардеп.
Мосийчук добавил, что направит обращение в Генеральную прокуратуру Украины, Службу безопасности Украины и Национальную полицию с требованием открыть в отношении Даудова уголовное производство за угрозу убийства в адрес народного депутата, а также объявить его в международный розыск.
“Отдельно требую от СБУ немедленно начать уголовное преследование и аресты представителей Кадырова, свободно с вооруженной охраной разъезжающих по Киеву и Одессе”, – рассказал политик.
* * *
“Кадирівський шакал і шістка Путіна Магомед Даудов погрожує мені вбивством за підтримку чеченських повстанців. У своїй заяві Даудов хизується тим, що вони за сфабрикованою справою ув’язнили українських політв’язнів Миколу Карпюка та Станіслава Клиха, і погрожує мені в кращому випадку повторення їхньої долі. Окрім цього, Даудов збирається збирається звернутися до кривоохороних органів РФ з заявою на мене.
З цього приводу заявляю наступне:
1. Я допомагав і надалі допомагатиму народам Кавказу, і в першу чергу чеченцям, боротися за свободу та державну незалежність від РФ! Вільна Ічкерія завжди буде союзником воюючої України. Запорука нашої перемоги над Московією в підтримці національно-визвольних рухів на її території. Спроби ФСБ РФ пов’язати дії чеченських повстанців до терористичного ІДІЛ – провокація, направлена на їхню дискредитацію в очах світового співтовариства.
2. Я ніколи не боявся і не злякаюся зараз погроз кадирівських шакалів. Щодо “цинкового поїзду”, то чиє б мичало. Українські воїни і чеченські добровольці, які наразі захищають український Донбас від російської агресії, регулярно відправляють “цинкові поїзди” з вантажем 200 у вигляді дохлих кадирівських найманців в Ічкерію.
3. Визволення з російського полону найбільш катованих кадирівськими ублюдками українських політв’язнів Миколи Карпюка та Станіслава Клиха мають бути пріоритетом для українського МЗС та Президента. В свою чергу докладаю і докладатиму максимальних зусиль до пришвидшення цього процесу і закликаю до цього всіх без виключення українських політиків.
4. Погрози Даудова звернутися з заявою на мене до кривоохороних органів РФ виглядають смішно. Після абсолютно сфальшованого вироку Карпюку та Клиху, вчорашнього рішення Єсентуківського суду про оголошення в розшук Арсенія Яценюка говорити про правоохоронну систему РФ смішно. Вона відсутня як явище.
5. Прямо зараз направляю звернення до ГПУ, СБУ та Національної поліції з вимогою порушити стосовно громадянина РФ Магомеда Даудова кримінальне провадження за погрозу вбивством народному депутату України і оголосити його в міжнародний розшук. Окремо вимагаю від СБУ негайно розпочати кримінальне переслідування і арешти представників Кадирова, які вільно з озброєною охороною роз’їзджають Києвом та Одесою.
Свобода народам! Свобода людині!
P.S. Окремо звертаюся до представників українських ЗМІ. Припиніть називати Магомеда Даудова головою чеченського парламента. Наразі в Ічкерії немає жодного парламентаризму. Там одноосібно править кремлівська маріонетка Рамзан Кадиров, тиранія якого тримається на російських багнетах. Всі інші кадирівці, включаючи Даудова, просто його шістки.”
* * *
24 марта Мосийчук с трибуны Верховной Рады призвал украинские власти “поддержать чеченских повстанцев”.

27 марта Даудов опубликовал в Instagram угрозы в адрес украинского политика. “Если господин Мосийчук хочет организовать “военный поход” против России и Чечни, то мы встретим его с “почестями”, – написал он, пригрозив нардепу “цинковым поездом”.
Заявление Мосийчука было связано со столкновением между бойцами Росгвардии и группой вооруженных людей, которое произошло в Чеченской Республике 24 марта. В результате погибли 12 человек: шесть “ополченцев” и шесть путинских карателей.
Сообщалось, что группа попыталась проникнуть на территорию военного городка, пользуясь сильным туманом, но была обнаружена нарядом, который вступил с ней в бой.
Ответственность за “рейд-самоубийство” якобы взяла на себя поддерживаемая Россией террористическая группировка “Исламское государство”.

Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Запрошуємо усіх небайдужих читачів долучитися до допомоги дітям України, зокрема юним талантам, а також сприяти інформуванню світу про події в Україні ↓ ДОКЛАДНІШЕ
Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ