Курьеры будущего

976

Компания Ford продемонстрировала свое видение курьерской доставки будущего.
Концепт Ford Autolivery представляет собой самоуправляемый электромикроавтобус, оснащенный дронами.
Если покупатель не хочет выходить на улицу за заказанным товаром, микроавтобус передает ее своему летающему дрону. Дрон делает доставку в пределах “последней мили”, которая обычно является самым проблемным участком в цепочки доставки товара. Дрон сможет доставить покупку даже на балкон многоэтажки.
Такая схема доставки будет полезной и в том случае, если микравтобус не сможет найти место для парковки в условиях плотной городской застройки и активного движения транспорта.
Подобная схема справится и с задачами в частном секторе, доставляя посылки на задний двор, а не оставляя их у дверей или ворот дома.

Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Запрошуємо усіх небайдужих читачів долучитися до допомоги дітям України, зокрема юним талантам, а також сприяти інформуванню світу про події в Україні ↓ ДОКЛАДНІШЕ
Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ