Штангист Пелешенко выиграл золотую медаль в многоборье

798

Украинский тяжелоатлет Александр Пелешенко выиграл золотую медаль в многоборье на соревнованиях чемпионата Европы по тяжелой атлетике в весовой категории до 85 кг в Сплите.
По данным официального сайта соревнований, Пелешенко также выиграл две малые награды — золото в рывке и серебро в толчке.
Пелешенко поднял в рывке штангу весом 175 кг, опередив Артема Окулова из России (165) и Павла Хадасевича из Беларуси (160). В толчке Пелешенко поднял штангу весом 211 кг, уступив 1 кг Окулову — 212. Бронза у Кшиштофа Зварыча из Польши — 199.0. В итоге у Пелешенко 386 кг, у Окулова — 377, у Зварыча — 358.
Пелешенко защитил титул чемпиона Европы, завоеванный в 2016-м году. Чемпионат Европы по тяжелой атлетике проходит в Сплите со 2 по 8 апреля.
В 2016 году Пелешенко взял золотую медаль чемпионата Европы по тяжелой атлетике в норвежском Фьорде.

Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Запрошуємо усіх небайдужих читачів долучитися до допомоги дітям України, зокрема юним талантам, а також сприяти інформуванню світу про події в Україні ↓ ДОКЛАДНІШЕ
Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ