Спортивно-цирковий гурток Менського ЦДЮТ на конкурсі Я МАЮ ТАЛАНТ!

1387

Спортивно-цирковий гурток Менського ЦДЮТ (10–14 років, м. Мена, Україна, акробатика) бере участь в конкурсі “Я маю талант!”.

Це міжнародний конкурс продюсерського центру AdverMAN і міжнародної мережі творчих новин Head News Network.

Результат
Перше місце (90 балів)

На цій сторінці можна відслідковувати публікацію додаткових творчих матеріалів учасника, отримані бали і місця. Також можна подарувати Меценатську нагороду, або/та Зіркову сторінку для просування цього таланту в Україні, Європі і США.

Всеукраїнські та міжнародні конкурси для авторів і виконавців будь-якого віку і рівня майстерності, солістів і колективів.

5/5 (1)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Запрошуємо усіх небайдужих читачів долучитися до допомоги дітям України, зокрема юним талантам, а також сприяти інформуванню світу про події в Україні ↓ ДОКЛАДНІШЕ
Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ