Конкурс педагогічної майстерності Сонце Сократа | Sun of Socrates teachers contest

В кожній людині є сонце. Тільки дайте йому світити!
Сократ

ДЛЯ ВСІХ ПЕДАГОГІВ

Міжнародний конкурс педагогічної майстерності СОНЦЕ СОКРАТА – фаховий творчий конкурс інноваційної освітньої екосистеми AdverMAN Education, національної творчої екосистеми Алея Зірок України і міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network. Учасники отримують фахове оцінювання, призи, а також, додатково, просування і рекламу в Україні, Європі, США і Канаді.

Конкурс оптимальний для атестації в Україні.

Спілкування адміністрації з конкурсантами відбувається через Вайбер 093 857-03-88 або електронною поштою. Іноді ми телефонуємо учасникам, щоб уточнити деякі нюанси.

Третій конкурсний сезон приймає заявки до 27-го квітня включно. Конкурс відбувається постійно, сезон за сезоном, тому творчі роботи можна подавати в будь-який день, одразу, коли вони готові для показу журі та аудиторії колег в Україні, Європі, США і Канаді – в поточний або в наступний сезон.

Якщо вам потрібні результати і документи конкурсу до певної дати, ви можете узгодити цю дату, написавши на Вайбер 093 857-03-88.

Положення конкурсу

Тематика конкурсу – викладацька, науково-методична, творча майстерність педагога.

Ми не обмежуємо шановних колег щодо форми і змісту педагогічних конкурсних робіт.

Конкурс проводиться дистанційно.

Що подавати

На конкурс подаються навчальні і методичні матеріали у вигляді текстів, презентацій, аудіо- і відеозаписів, фотоматеріалів і інших сучасних цифрових форматів.

Хто бере участь

На конкурс запрошуються всі педагоги будь-якого віку і рівня майстерності – початківці і майстри, студенти і досвідчені професіонали. Педагогічні і науково-педагогічні працівники загальноосвітніх, мистецьких і будь-яких інших навчальних закладів. Викладачі-фрилансери. Всі вчителі.

Якщо ви в педагогічному процесі – в дошкільному закладі, в школі, в закладі передвищої і вищої освіти, в позашкільній освіті – вчителі, викладачі, науково-методичні працівники, керівники гуртків, музичні керівники, фізінструктори і тренери, асистенти педагога, логопеди, психологи тощо – будь ласка, долучайтеся.

Як взяти участь

1. Заповніть заявку на участь в конкурсі (заявка нижче, під цим текстом) і надішліть конкурсні роботи (або посилання на них).

2. Ви отримаєте відповідь на ваш email від адміністраторів – ваша заявка прийнята або є додаткові запитання.

3. Оплатіть участь у конкурсі – купіть квиток учасника з необхідним вам пакетом конкурсних послуг.

Оплата

Одна творча робота:

– Пакет (квиток) Стандарт (295 грн – участь в конкурсі, оцінювання, електронний і друкований диплом-сертифікат (номерний, з публікацією в реєстрі) і подяка (тому, хто допомагав виконувати роботу), медалька. Додатково можна замовити диплом з фото (100 грн), медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн).

– Пакет (квиток) Стандарт + Сертифікат (595 грн – участь в конкурсі, оцінювання, електронний і друкований диплом-сертифікат (номерний, з публікацією в реєстрі) і подяка (тому, хто допомагав виконувати роботу), медаль, сертифікат підвищення кваліфікації педагога на 10 годин. Додатково можна замовити диплом з фото (100 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн).

– Пакет (квиток) Золотий (795 грн – участь в конкурсі, оцінювання, електронний і друкований диплом-сертифікат (номерний, з публікацією в реєстрі) і подяка (тому, хто допомагав виконувати роботу), медаль, статуетка. Додатково можна замовити диплом з фото (100 грн), кубок (350 грн).

– Пакет (квиток) Преміум (1195 грн – участь в конкурсі, оцінювання, електронний і друкований диплом-сертифікат (номерний, з публікацією в реєстрі) і подяка (тому, хто допомагав виконувати роботу), медаль, статуетка. Персональна педагогічна сторінка-портфоліо на сайті Національної творчої екосистеми Алея Зірок України. Додатково можна замовити диплом з фото (100 грн), кубок (350 грн).

Ви можете подати на конкурс будь-яку кількість творчих робіт, купивши відповідну кількість квитків учасника. Або ми можемо домовитися про спеціальні умови, якщо ваше подання нестандартне (Вайбер 093 857-0388).

ОПЛАТА УЧАСТІ (квиток учасника)

Що отримують конкурсанти

Конкурсант отримує місце:

  • володар Grand Prix;
  • лауреати І, ІІ, ІІІ ступеня (І, ІІ, ІІІ місце);
  • учасник конкурсу;

Всі конкурсанти отримують дипломи міжнародного або всеукраїнського (на ваш вибір) фахового конкурсу педагогічної майстерності. А також, в залежності від обраних пакетів участі – подяки, сертифікати, медалі, статуетки, кубки тощо.

Призери конкурсу можуть отримати пропозицію публікації конкурсної роботи (або персональної педагогічної сторінки-портфоліо з кількома роботами) на сайті Національної творчої екосистеми Алея Зірок України.

Авторські права і академічна доброчесність

Ми дбаємо про збереження авторських прав шановних авторів. Будь ласка, вказуйте інших авторів і робіть цитування і посилання акуратно і доброчесно.

Ми виходимо з того, що автори заздалегідь і самостійно піклуються про зазначення власних авторських прав. Конкурс педагогічної майстерності не претендує на чужі авторські права і не передає чужі творчі роботи третім особам.

Журі

Професійне журі конкурсу складають освітяни, науковці, викладачі і менеджери креативних індустрій з України, Європи, США і Канади. Склад журі може змінюватись в різних конкурсних сезонах.

Дирекція конкурсу може додатково залучати фахівців з Європи, США і Канади для оцінювання конкурсних творчих робіт.

Підвищення кваліфікації

Про підвищення кваліфікації конкурсанту видається відповідний сертифікат (конкурсний пакет Стандарт + сертифікат). Суб’єкт надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації педагогічних працівників – ГО «Креативні екосистеми» (ЄДРПОУ 43534220).

Докладніше
ГО «Креативні екосистеми» (ЄДРПОУ 43534220) є суб’єктом надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації педагогічних працівників згідно з КВЕД 85.59 в Національному класифікаторі України та згідно з пунктом 9 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, відповідно до якого суб’єктом підвищення кваліфікації може бути заклад освіти (його структурний підрозділ), наукова установа, інша юридична чи фізична особа, у тому числі фізична особа-підприємець, що надає освітні послуги з підвищення кваліфікації педагогічним та/або науково-педагогічним працівникам.

Наші онлайн-курси підвищення кваліфікації освітян повністю відповідають вимогам Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (Постанова Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 зі змінами та доповненнями від 27 грудня 2019 р. №1133).

Сертифікати наших онлайн курсів для вчителів повністю відповідають вимогам пункту 13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників і можуть бути офіційно зараховані як підвищення кваліфікації. Сертифікати містять відомості про обсяг курсу в годинах, форму навчання та підтвердження його результатів, перелік компетентностей, що вдосконалили (набули) слухачі, та іншу необхідну інформацію.

___

Запрошуємо!

Viber: (093) 857-03-88

AdverMAN Education
Head News Network – міжнародна мережа творчих новин
Творча екосистема Алея Зірок України
ГО Креативні Екосистеми
Constellation World Talent Network – міжнародна мережа підтримки талантів
Схвалення Міністерства культури та інформаційної політики України

Заявка на участь

Увага! Все, що ви вважаєте потрібним додатково вказати в заявці, ви можете зазначити в коментарі. Від того, який саме нюанс додатково має оцінити журі, до посилань на додаткові матеріали. Ну і будь-який коментар, звісно. 

    ЗАЯВНИК:

    ПЕДАГОГ:

    Відео, аудіо, фото і текстові файли також можна надіслати нам на Viber (093) 857-0388 або на e-mail, який Вам повідомить адміністратор.

    АДРЕСА ОТРИМАННЯ НАГОРОД ↓

    Після того, як надішлете заявку, Ви можете оплатити участь у конкурсі (купити квиток учасника):

    ОПЛАТА УЧАСТІ (квиток учасника)

    5/5 (4)
    Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

    Меценатська нагорода на Алеї Зірок

    Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
    Хто вже отримав меценатську нагороду?


    Запрошуємо усіх небайдужих читачів долучитися до допомоги дітям України, зокрема юним талантам, а також сприяти інформуванню світу про події в Україні ↓ ДОКЛАДНІШЕ
    Також цікаво:

    Творчі конкурси для дітей і дорослих

    Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ