Star Chart | Рейтинг талантів - Алея Зірок України

Шановні творчі, талановиті друзі! Це оголошення для вас.

На сайті Національної творчої освітньої екосистеми Алея Зірок України працює Національний Рейтинг ТалантівStar Chart – зоряна мапа всіх наших зірок.

Це дуже корисно для представлення і просування талантів, авторів і виконавців усіх мистецтв, а також вчителів.

І це важливо сьогодні, адже найкраща психологічна реабілітація для творчих людей, особливо дітей – в творчості. І в тому, що є поціновувачі, що твоя творчість комусь цікава. В тому, що ти не один.

В рейтингу ви знайдете персональні конкурсні сторінки талантів з творчими роботами, які активно просуваються зараз завдяки підтримці меценатів, свіжі публікації конкурсантів, які отримали 100 балів і Grand Prix творчих конкурсів, а також конкурсантів, отримавших 99 і 98 балів і, відповідно, Перші місця.

Також представлені свіжі публікації учасників, які увійшли в рейтинговий каталог найкращих – Алея Зірок України.

Нові творчі роботи, автори і виконавці яких отримали нагороди від меценатів (грошові внески на представлення і просування талантів).

І свіжі публікації продюсерського каталогу Алея Талантів України.

Дивіться Рейтинг Талантів, беріть участь в наших всеукраїнських і міжнародних творчих конкурсах. Рейтингуйтеся, змагайтеся, перемагайте!

Запрошуємо!

STAR CHART | ВСІ КОНКУРСИ

З повагою,
Національна творча освітня екосистема Алея Зірок України

Слухайте також

5/5 (1)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Запрошуємо усіх небайдужих читачів долучитися до допомоги дітям України, зокрема юним талантам, а також сприяти інформуванню світу про події в Україні ↓ ДОКЛАДНІШЕ
Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ