Тетяна Віслобокова - таланти України

Юна актриса Тетяна Віслобокова (6 років, м. Чортків, Тернопільська обл., Україна) представила свою творчу роботу з художнього читання, а також відеокліп на міжнародному конкурсі. Це конкурс Алея Зірок – Країна Героїв. 15-й сезон.

Творча робота
“Перший крок” (Н. Паснак, С. Гордієнко)
Студія “Едельвейс
Вчитель та режисер Катерина Чуйко

Перший крок

“Перший крок” (Н. Паснак, С. Гордієнко)

Про Талант

Вітаю! Мене звати Таня, а прізвище моє Віслобокова. Мені всього 6 років. Я життєрадісна, активна, непосидюча, емоційна та мрійлива дівчинка. З 4-х років займаюся театральним мистецтвом та вокалом, бо дуже люблю сцену та увагу. В мене велика родина Народних музикантів та артистів, тому не дивно, що моє покликання – підкорювати вершини театру. Моїм першим кроком до мрії стала вокально-театральна студія “Едельвейс”. В студії я відчула на власному прикладі, як це – бути актором театральних вистав. Брала участь у конкурсах з читання байок та віршів, займала завжди перше місце, як на диво. Напевно я захоплюю глядачів та суддів своєю харизмою та вмінням зацікавити глядача. А ще наступним моїм кроком був театральний фестиваль “Молоко” у м. Одеса, хоч я там грала і не велику роль, але для мене це було великим досягненням в моїх то, на хвилиночку, 5 років!

Наступним моїм кроком стане підкорення вершини Алеї Зірок!

До речі, про вершини. Цього літа я підкорила найвищу гору України – Говерлу!

Моє життя вирує та кипить, щодня щось цікаве, хочу скрізь встигнути і багато чого навчитись, тому і відвідую ще різні гуртки: плету бісером, вишиваю, танцюю, вивчаю англійську мову, а також обов’язково відвідую музичну школу, тому що я обожнюю фортепіано. А ще я непогано малюю та завжди дивую своїх рідних новими подарунками, бо дарувати подарунки це ще одне моє хобі! Адже це приносить завжди всім радість та позитивні емоції! Якщо ви мене запитаєте, яка моя мрія, тоді я ні хвилинки не буду задумуватись. Знаю точно, моя мрія – стати артисткою, і я впевненими кроками йду до своєї мети, щоб у світових масштабах прославляти свою любу землю – Україну!

__________

А які цікаві творчі роботи є у вас?

МАЄТЕ ТАЛАНТ? Беріть участь у конкурсах і програмах Творчої платформи Алея Зірок, створюйте власні онлайн портфоліо артиста. На вас чекають міжнародні конкурси, Алея Талантів України, Алея Зірок України, Національний Творчий Чарт і Національний Творчий Фонд. А також Суперпремія року!

ПІДТРИМАЙТЕ ТАЛАНТ! Додавайте творчим людям лайків, поширюйте публікації у соцмережах. Давайте разом зробимо українські таланти відомими в Україні, Європі і в світі!

ДОПОМОГТИ ТАЛАНТУ

Ви можете замовити таку новину про себе.

5/5 (3)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ