Емілія Фарійон - таланти України

Юна актриса Емілія Фарійон (7 років, м. Чортків, Тернопільська обл., Україна) представила свою творчу роботу з художнього читання, а також відеокліп на міжнародному конкурсі. Це конкурс Алея Зірок – Країна Героїв. 15-й сезон.

Творча робота
“Бабуся” (Н. Паснак)
Студія “Едельвейс
Вчитель та режисер Катерина Чуйко

Бабуся

“Бабуся” (Н. Паснак)

Про Талант

Привіт! Мене звати Емілія. І мені 7 років. З першого дня свого життя я перевернула світ своїх рідних з ніг на голову!

Я надзвичайно непосидюча, допитлива, енергійна і активна. З 4-х років я займаюсь у вокально-театральній студії «Едельвейс».

Мені дуже подобається бути у ролі не тільки актора, але і режисера! Усі мої рідні були учасниками моїх вистав, де я змалечку була в головній ролі і режисером одночасно!

Я люблю створювати картини, в яких продумую сюжет, слова, образи і фантазую над декораціями…

А ще я займаюсь народним вокалом і грою на фортепіано. Мама каже, що коли я співаю, то у неї мурашки по шкірі, а люди дивуються, як така маленька дівчинка дає такий потужний звук! 🙂 А мені здається, що, виконуючи пісні у народній манері, я переймаю досвід поколінь і наповнююсь українським незламним духом!

Я мрію про перемогу України! Я хочу, щоб усі були здорові і щасливі у своїх сім`ях! Могли вчитись і творити на славу нашої неньки України!

__________

А які цікаві творчі роботи є у вас?

МАЄТЕ ТАЛАНТ? Беріть участь у конкурсах і програмах Творчої платформи Алея Зірок, створюйте власні онлайн портфоліо артиста. На вас чекають міжнародні конкурси, Алея Талантів України, Алея Зірок України, Національний Творчий Чарт і Національний Творчий Фонд. А також Суперпремія року!

ПІДТРИМАЙТЕ ТАЛАНТ! Додавайте творчим людям лайків, поширюйте публікації у соцмережах. Давайте разом зробимо українські таланти відомими в Україні, Європі і в світі!

ДОПОМОГТИ ТАЛАНТУ

Ви можете замовити таку новину про себе.

5/5 (3)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ