OK singer | Катерина Остапчук - Алея Зірок України

Юна співачка OK singer (Катерина Остапчук, 12 років, м. Київ, Україна) представила свої творчі роботи на міжнародному конкурсі. Це конкурс World Vision, 7-й сезон.

Творчі роботи
1. “Хто ти” (О. Ковальчук)
2. “Як я си заспівам” (О. Ковальчук)
Вчитель Олена Ковальчук

Хто ти

“Хто ти” (О. Ковальчук)

Як я си заспівам

“Як я си заспівам” (О. Ковальчук)

Про Талант

OK singer пише про себе:

“Мене звати Катя Остапчук і я з міста Київ!

Я займаюсь вокалом з 4,5 років і иступаю під псевдонімом OK singer. Також маю сторінки у соц мережах, які активно просуваю!

В планах у мене написати пісню, яка буде повністю описувати мене та мій стан зараз! Моя мрія – прославитись на увесь світ, щоб кожен почув той меседж, який я посилаю у вигляді своїх пісень.

Я виступала на багатьох конкурсах, ходила на американські прослуховування, отримала Гран Прі на конкурсі «Дарниця талантами славиться», також займала 1-ші місця на багатьох інших корнкурсах.

У листопаді 2022 року я взяла участь у фестивалі “United kids festival” пройшла відбіркову частину та поїхала у Польщу, а саме в місто Забже. Я стала лауреатом цього конкурсу!

Нещодавно зняла кліп на свою нову пісню «Хто ти». Вона має глибокий сенс у такий час, адже кожен повинен пам‘ятати, хто він є у цьому житті.”

OK singer YouTube | Instagram

OK singer | Катерина Остапчук - Алея Зірок України

#singer #music #video #talent

__________

А які цікаві творчі роботи є у вас?

МАЄТЕ ТАЛАНТ? Беріть участь у конкурсах і програмах Творчої платформи Алея Зірок, створюйте власні онлайн портфоліо артиста. На вас чекають міжнародні конкурси, Алея Талантів України, Алея Зірок України, Національний Творчий Чарт і Національний Творчий Фонд. А також Суперпремія року!

ПІДТРИМАЙТЕ ТАЛАНТ! Додавайте творчим людям лайків, поширюйте публікації у соцмережах. Давайте разом зробимо українські таланти відомими в Україні, Європі і в світі!

ДОПОМОГТИ ТАЛАНТУ

Ви можете замовити таку новину про себе.

5/5 (3)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ