Марта Ільчун | Marta Ilchun – Таланти України

Талановита піаністка Марта Ільчун (20 років, м. Рава-Руська, Львівська обл., Україна) представила свою творчу роботу – “Полішинель” Е. Вілла-Лобос (“O Polichinelo”, Heitor Villa-Lobos) на міжнародному конкурсі Зірки Європи і отримала Перше місце в своїй категорії, а також почесне місце в рейтинговому каталозі Алея Зірок України.

Творча робота
“Полішинель” (Е. Вілла-Лобос)
Викладач Наталія Юзюк

Полішинель

“Полішинель” (Е. Вілла-Лобос)

Про Талант

Марта пише про себе: “Всім привіт! Музикою я займаюсь ще з дитинства. В садочку почала займатись сучасними танцями та співати, у 1 клас я вступила ще й у музичну школу по класу фортепіано. З цього і почався мій шлях – як піаністки.

Дуже багато подій, емоцій пов’язано з фортепіано, тому що в момент гри передається все, що відчуваєш, про що думаєш. З кожним роком я все більше навчалась новому на цьому інструменті, і продовжую навчатись вже 15 рік.

У вільний час займаюсь вокалом, читаю. Люблю навчатись новому – їзда на конях, великий теніс.

У мене є багато мрій та цілей: виступати на великих сценах, досягати більшого… Та найголовніше зараз те, щоб війна закінчилась і українське все більше розвивалось.”

Марта Ільчун в Facebook

Марта Ільчун | Marta Ilchun – Таланти України
Марта Ільчун | Marta Ilchun
Марта Ільчун | Marta Ilchun – Таланти України
Марта Ільчун | Marta Ilchun

#piano #music #talent

__________

А які цікаві творчі роботи є у вас?

МАЄТЕ ТАЛАНТ? Беріть участь у конкурсах і програмах Творчої платформи Алея Зірок, створюйте власні онлайн портфоліо артиста. На вас чекають міжнародні конкурси, Алея Талантів України, Алея Зірок України, Національний Творчий Чарт і Національний Творчий Фонд. А також Суперпремія року!

ПІДТРИМАЙТЕ ТАЛАНТ! Додавайте творчим людям лайків, поширюйте публікації у соцмережах. Давайте разом зробимо українські таланти відомими в Україні, Європі і в світі!

ДОПОМОГТИ ТАЛАНТУ

Ви можете замовити таку новину про себе.

5/5 (3)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ