Софія Руднєва

Юна гітаристка Софія Руднєва (11 років, смт Гвардійське, Дніпропетровська обл., Україна) представила свою творчу роботу на міжнародному конкурсі. Це конкурс Алея Зірок – Країна Героїв. 13-й сезон.

Творча робота

Арія у варіаціях (Луіджи Моцані, аранжування Ірландської Арії Луіса Торібіо Ромеро)

Вчитель Марина Количева
Школа мистецтв Черкаської селищної ради

Арія

Арія у варіаціях (Луіджи Моцані, аранжування Ірландської Арії Луіса Торібіо Ромеро)

Про Талант

Про Софію розповідають: “Вона дуже старанна і відповідальна дитина. Коли стало питання чим би вона хотіла займатися додатково, окрім навчання у школі, вона відповіла, що хоче грати на гітарі. Спробувала і дуже захопилася цим інструментом, її ставлення до музики стало серйозним.

Софійка мріє стати відомою на увесь світ гітаристкою.

Свої здібності вона проявила відразу, як тільки пішла до музичної школи. У 9 років виступала перед викладачами Дніпропетровської музичної академії імені Глінки. Навіть виборола дипломанта 4 ступеню, що було не легко – журі прискіпливо оцінювало виступи учасників. Спочатку її навіть не хотіли допускати, бо учасниками були більш дорослі діти. Але зрештою журі погодилося прослухати Софію і… було приємно вражено!

Наш педагог Марина Миколаївна Количева пишається Софією, адже дитина старанна і талановита, вже грає І.С. Баха на гітарі, що не усім вдається у такому віці.

Софія – донька одного з героїв, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

Ми віримо в нашу перемогу, віримо у нашу Софійку, яка стане відомою і прославить нашу Україну! Діти – наше майбутнє, майбутнє України!”

Друзі, підтримайте Софійку – вподобайками, поширенням у соцмережах, а хто може – донатом на рекламування творчих робіт. Кожен український талант має право стати зіркою України, Європи і світу!

Разом і творчо – переможемо!

Софія Руднєва, гітара
Софія Руднєва

Софія Руднєва на Алеї Талантів України

__________

А які цікаві творчі роботи є у вас?

МАЄТЕ ТАЛАНТ? Беріть участь у конкурсах і програмах Творчої платформи Алея Зірок, створюйте власні онлайн портфоліо артиста. На вас чекають міжнародні конкурси, Алея Талантів України, Алея Зірок України, Національний Творчий Чарт і Національний Творчий Фонд. А також Суперпремія року!

ПІДТРИМАЙТЕ ТАЛАНТ! Додавайте творчим людям лайків, поширюйте публікації у соцмережах. Давайте разом зробимо українські таланти відомими в Україні, Європі і в світі!

ДОПОМОГТИ ТАЛАНТУ

Ви можете замовити таку новину про себе.

5/5 (3)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ