Анна Марчук
3

ДОДАЙТЕ СЕРЦЕ

Анна Марчук (14 років, м. Київ, Україна), представила свою творчу роботу в 4-му сезоні міжнародного конкурсу диригентів New York Starlights.

Анна з дитинства захоплюється музикою. Продовжуючи родинну музичну династію, з 4,5 років почала опановувати гру на скрипці. З 7 років також грає на фортепіано, займається танцями, вокалом.

Нині навчається на відмінно в Київському державному музичному ліцеї ім. М.В. Лисенка на Диригентсько-хоровому відділі (клас старшого викладача вищої категорії Інни Журавель). Є артисткою Камерного дівочого хору КДМЛ ім. М.В. Лисенка, відомого своєю майстерністю не лише в Україні, а й далеко за її межами.

В майбутньому мріє стати диригентом і впевнено іде до своєї мети, постійно вдосконалюючи та поглиблюючи свої знання та навички. У її творчому доробку диригування творів таких відомих композиторів, як М. Леонтович, Ц. Кюї, С. Рахманінов, П. Чесноков, Р. Твардовський, Л. Керубіні, П. Чайковський, О. Бородін, В.А. Моцарт. Анна неодноразово здобувала перемогу на всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Творча робота:
Dies Irae (Requiem d-moll) (W.A. Mozart)
Викладач Інна Журавель
Концертмейстер Ксенія Баришевська

Dies Irae

Анна Марчук

Анна Марчук

__________
Беріть участь у творчих конкурсах Творчої платформи Алея Зірок!

5/5 (1)

Підтримайте Талант! Прокоментуйте творчі роботи, побажайте успіхів, висловіть вашу підтримку, дайте оцінку від 1 до 10. Коментарі зараховуються до рейтингу учасника. Також, будь ласка, додавайте творчим людям лайків, сердець, поширюйте публікацію у соцмережах. Давайте разом зробимо українські таланти відомими в Україні, Європі і в світі!

ДОПОМОГТИ ТАЛАНТУ
SOURCEАлея Зірок України