Тор: Кохання та грім – перший тизер фільму від Marvel

225

Студія Marvel випустила трейлер фільму “Тор: Кохання та грім”, де крісло режисера знову зайняв Тайка Вайтиті, який зняв третю частину кінокоміксу про скандинавського бога. У короткому ролику можна побачити й самого режисера, котрий повернувся до ролі Корга.

Тизер розпочинається під гітарний вступ із “Sweet Child O’ Mine” групи Guns N’ Roses і Тора, що біжить, у виконанні Кріса Гемсворта. Потім з’являються інші герої всесвіту Marvel – “Валькірія”, “Вартові Галактики”, а наприкінці ролика одягнена в броню Тора Джейн Фостер (Наталі Портман) під час битви ловить молот Мйольнір.

Студія Marvel опублікувала також короткий синопсис фільму:

“У фільмі Тор (Кріс Гемсворт) вирушає в подорож, не схожу ні на що з того, з чим він стикався, — у пошуках внутрішнього спокою. Але його вихід на пенсію переривається Горром Убивцею богів (Крістіан Бейл), який прагне знищити богів. Щоб впоратися з загрозою, Тор звертається за допомогою до Валькірії (Тесса Томпсон), Корга (Тайка Вайтиті) та колишньої подруги Джейн Фостер (Наталі Портман), яка, на подив Тора, незрозумілим чином володіє чарівним молотом Мйольніром. Разом вони вирушають у несамовиту космічну пригоду, щоб розкрити таємницю Горра і зупинити його, поки не стало надто пізно”.

5/5 (3)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Запрошуємо усіх небайдужих читачів долучитися до допомоги дітям України, зокрема юним талантам, а також сприяти інформуванню світу про події в Україні ↓ ДОКЛАДНІШЕ
Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ