Нове у WhatsApp: Спільноти, аудіодзвінки з 32 учасниками, обмін файлами розміром до 2 ГБ

177
WhatsApp

У найближчі тижні WhatsApp розгорне нові функції, які дозволять великій кількості користувачів вступати до «Спільноти», в яких будуть чати з кількома підгрупами. Ідея полягає в тому, щоб працівникам різних організацій було простіше спілкуватися, а адміністратори могли надсилати повідомлення користувачам навіть у різних групах. При цьому повідомлення, що надсилаються більше одного разу, можуть бути надіслані лише одній групі за раз.

«Спільноти» WhatsApp дозволять користувачам об’єднувати окремі групи й найкраще їх структурувати. Так учасники зможуть дізнаватися про оновлення в спільнотах і легше організовувати групи для обговорення дрібніших питань. «Спільноти» також міститимуть нові потужні інструменти адміністрування, зокрема надсилання оголошень усім учасникам і можливість вибору груп, які можна додавати до спільнот.», — сказано у блозі компанії.

Хоча на перший погляд «Спільноти» здаються схожими на канали Telegram або Discord, між ними є ключові відмінності. По-перше, тільки адміністратори можуть надсилати повідомлення усій спільноті в WhatsApp, а учасники обмежені підгрупами, в яких вони знаходяться. Для додавання учасника потрібний номер телефону. WhatsApp буде приховувати спільноти від пошуку чи рекомендацій. Після приєднання до спільноти ваш номер буде прихований. Бачити його будуть лише адміністратори та люди, з якими ви перебуваєте у певній підгрупі. Адміністратори групи можуть видаляти повідомлення з усіх чатів.

Також у WhatsApp користувачі зможуть обмінюватися файлами розміром до 2 Гб, здійснювати голосові виклики до 32 осіб одночасно та реагувати на повідомлення смайликами (вперше).

5/5 (2)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Запрошуємо усіх небайдужих читачів долучитися до допомоги дітям України, зокрема юним талантам, а також сприяти інформуванню світу про події в Україні ↓ ДОКЛАДНІШЕ
Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ