Конкурси – справжні всеукраїнські і міжнародні

116
Всеукраїнські і міжнародні конкурси

Це група для публікації оголошень конкурсів, фестивалів, концертів, мистецьких освітніх курсів тощо. Справжніх, перевірених адміністраторами творчих подій.

Тут доброзичливе спілкування творчих людей. Всеукраїнські і міжнародні конкурси.

Публікуйте тут також оголошення про ваші концерти, будь-які виступи – навіть про домашні трансляції співу, гри, іншої творчої діяльності. Не самі концерти, а анонси подій. Це безкоштовно для вас, а нам цікаво. Наші продюсери і талант-менеджери постійно шукають нові таланти.

КОНКУРСАНТАМ. В цій групі шановні конкурсанти також можуть публікувати свої пропозиції конкурсам, в яких взяли участь – чи все сталось, як гадалось 🙂 і що, можливо, треба вдосконалити. Без хейту, конструктивно.

Для конкурсантів наголошуємо, що проводити конкурси може будь-хто – державні і недержавні організації, установи, підприємства, фізичні особи-підприємці, а також просто фізичні особи – наприклад, музиканти, художники, хореографи тощо, які мають бажання і відчувають в собі сили грамотно провести конкурс. Конкурсантам слід дивитися, щоб оплата конкурсу була легальною (благодійні внески – благодійним фондам, оплата послуг – підприємствам і ФОПам, гонорари – митцям-організаторам тощо), якщо на картку, то таку, яка “дивиться” в поточний (розрахунковий) рахунок організатора. А якщо раптом наштовхнулися на шахраїв – аргументовано повідомте нам тут.

ОРГАНІЗАТОРАМ. Від організаторів конкурсів вимагаємо не робити таємниць зі своїх положень, цін і форм заявок. Потенційним конкурсантам має бути зручно отримувати необхідну інформацію. Публікуйте інформацію про правила конкурсів і ціни на участь – в ваших постах в групі або давайте посилання на ваші відкриті для всіх публікації в мережі. Рекомендуємо мати або сайт конкурсу, або хоча б фейсбук-сторінку конкурсу. Дуже “зашифровані” конкурси, а також такі, які схожі на тупий продаж дипломів і “нагород”, або на конкурсне заробітчанство (від якого нема користі для розвитку талантів) – вважаються фейковими і не публікуються, а організатори видаляються з групи.

ЧАСТОТА ПУБЛІКАЦІЙ. Будь ласка, не публікуйте оголошення кожні кілька хвилин. Рекомендуємо робити публікації не частіше одного разу на день, а за дві доби до події – не частіше двох раз на день. Часті однакові публікації вважаються спамом і видаляються.
Перевіряйте ваші публікації в групі. Іноді вони бувають невдалими – нібито ви опублікували, але фейсбук “заглючив” і насправді публікації нема, вона висить із зображенням замка. Будь ласка, видаляйте такі пости і публікуйте вашу інформацію ще раз. Всі незрозумілі пости, на яких висить замок, видаляються.

ВЗАЄМОДІЯ. Долучаючись до групи, ви погоджуєтесь на інформаційну взаємодію, в т.ч. на позначення учасників для привертання уваги, на інформаційні розсилки щодо конкурсів, фестивалів, концертів, курсів тощо. Якщо не погоджуєтесь на інформування – виходьте з групи. За “бикування” на кшталт “я буду тут сидіти, але не смійте мене позначати” – бан.

Будьте справжніми, корисними один одному, яскравими і талановитими.

5/5 (7)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Запрошуємо усіх небайдужих читачів долучитися до допомоги дітям України, зокрема юним талантам, а також сприяти інформуванню світу про події в Україні ↓ ДОКЛАДНІШЕ
Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ