Конкурс Зірки Європи запрошує | Справжні всеукраїнські і міжнародні конкурси

135

Наш старий і при цьому крутий і модерновий міжнародний конкурс талантів ЗІРКИ ЄВРОПИ | STARS of EUROPE запрошує всіх творчих людей в 15-й сезон.

Конкурс ідеальний для атестації викладачів, для зростання і просування талантів. Публікації, портфоліо, галереї, реклама. Конкурсанти і вчителі стають резидентами творчої екосистеми Алея Зірок України.

Яскраві нагороди, поради фахівців, просування в Європі і в світі. Потужний конкурс, який робить таланти відомими. Долучайтеся сьогодні!

Положення і заявка тут – конкурс Зірки Єіропи.

Крім публікації усіх конкурсантів на Алеї Талантів, а найкращих – на Алеї Зірок, крім потужних пакетів з просування, новин у ЗМІ, ми підготували спеціальне представлення учасників конкурсу для всієї Європи. Будь ласка, подавайте ваші найкращі творчі роботи, найбільш вдалі портретні фото, щоб гідно представити себе, своє місто (село), країну. 

Учасники отримують фахове оцінювання, коментарі майстрів, призи, а також просування і рекламу в Україні, Європі і США, творчі онлайн портфоліо. Українські автори і виконавці, творчі роботи додаються в продюсерський каталог Алея Талантів України, рейтинговий каталог Алея Зірок України, у Всеукраїнський рейтинг талантів Національний Творчий Чарт і Національний Творчий Фонд, рекламуються в міжнародній мережі творчих новин Head News Network.

Отже, запрошуємо:

Конкурс Зірки Європи | Stars of Europe contest - talent competitions
5/5 (7)
Віртуальні нагороди учасників Алеї Зірок

Меценатська нагорода на Алеї Зірок

Ви можете подарувати Меценатську нагороду (одну чи декілька), яка з відповідними цифрами з'явиться на сторінці учасника творчого конкурсу, а кошти працюватимуть на просування талановитої людини (колективу).
Хто вже отримав меценатську нагороду?


Запрошуємо усіх небайдужих читачів долучитися до допомоги дітям України, зокрема юним талантам, а також сприяти інформуванню світу про події в Україні ↓ ДОКЛАДНІШЕ
Також цікаво:

Творчі конкурси для дітей і дорослих

Міжнародні конкурси - Алея Зірок України Зіркові сторінки талантів в Star Hub Journal Курс підвищення кваліфікації Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ